Over ons

Over ons

Jouw partner in HR-software

Verbonden. Oplossingsgericht. Betrokken. Dat is hoe we werken, dat is hoe wij zijn. Wij zijn creatief in het vinden van de juiste oplossing voor jouw onderneming. Met een nuchtere blik, beide benen stevig op de grond en voortdurend op de hoogte van de trends in ons vakgebied, ontwikkelen wij innovatieve HR-software die bedrijven van alle sectoren helpen om HR-processen te optimaliseren.

Samen aan de slag

Wij begrijpen dat het beheren van HR-processen complex kan zijn. Samen met jou gaan we op zoek naar de juiste combinatie van HR-software modules om jouw HR-processen zo efficiënt mogelijk in te richten. We brainstormen, delen onze projectplanning met je en delen onze aanbevelingen met betrekking tot de modules. Alles met als doel om jouw HR-processen zo efficiënt mogelijk in te delen. Want onze softwaremodules vergemakkelijken elk HR-proces, waardoor jij kostbare tijd bespaart.

Meet the team

Wim - Quotec

Wim Pruiksma

Wim Pruiksma

Owner | Software architect
+31 6 81 43 74 86

Wouter - Quotec

Wouter de Vries

Wouter de Vries

Projectmanager
+31 6 39 82 94 73

Quotec Jonathan Kiewiet

Jonathan Kiewiet

Klaas Hessel - Quotec

Klaas Hessel Kramer

Klaas Hessel Kramer

Lead Developer

Lars - Quotec

Lars Kramer

Lars Kramer

Fullstack developer

Max - Quotec

Max Hoekstra

Max Hoekstra

Backend developer

Fokke - Quotec

Fokke de Boer

Fokke de Boer

Backend developer

Pieter - Quotec

Pieter Leegwater

Pieter Leegwater

Stagiair Backend developer

Rick - Quotec

Rick Wassink

Rick Wassink

Stagiair Backend developer

Onze werkwijze

#1 Kennismaken

We starten met een demo om je kennis te laten maken met Quotec en onze HR-software oplossingen. We nemen de tijd om je stap voor stap alle functionaliteiten te laten zien en om jouw vragen te beantwoorden. Zo krijg je een duidelijk beeld van onze HR-software.

#2 De combinatie voor jou

Ieder bedrijf is uniek. Daarom gaan we tijdens deze stap dieper in op jouw specifieke HR-uitdagingen en -doelen. We werken nauw met jou samen om de juiste combinatie van modules te bepalen.

#3 Implementatie

Zodra jouw HR-softwarepakket gereed is zorgen wij voor een snelle integratie van onze modules binnen jouw bestaande systemen en zorgen we ervoor dat jouw team aan de slag kan met de nieuwe tools.

#4 Oplevering

Jij kunt nu efficiënter, makkelijker en goedkoper werken. Ook na oplevering kun je bij ons terecht voor ondersteuning en vragen. Wij zijn jouw partner in HR-software.

Onze werkwijze Onze werkwijze