Over ons

Over ons

Jouw partner in software

Wij zijn Quotec. Software-ontwikkelaars uit Emmeloord.

We verbinden technologie, platforms en data met elkaar. Voor de Industrie, Groothandel, Bouw, Zorg & het Sociaal Domein.

Innovatieve software om jouw processen te optimaliseren

Verbonden. Oplossingsgericht. Betrokken. Dat is hoe we werken, dat is hoe we zijn. Wij zijn creatief in het vinden van de juiste oplossing voor jouw onderneming. Met een nuchtere blik, beide benen stevig op de grond en voortdurend op de hoogte van de trends in ons vakgebied, ontwikkelen wij innovatieve software, klantportalen, dashboards en maatwerk apps waarmee jij je processen optimaliseert, meer online zichtbaarheid creëert en als bedrijf nog beter presteert.

Samen aan de slag

Wij vinden dat software geen belemmering moet vormen voor de ontwikkeling en groei van jouw onderneming. Samen met jou gaan we aan de slag. We brainstormen, delen onze projectplanning met je en delen onze inzichten met betrekking tot de softwareoplossing. Alles met als doel om jouw processen zo efficiënt mogelijk in te delen. Want maatwerk software vergemakkelijkt elk mogelijk proces, waardoor jouw bedrijf efficiënter, makkelijker en goedkoper kan werken.

Meet the team

Wim quotec

Wim Pruiksma

Wim Pruiksma

Owner | Software architect
+31 6 81 43 74 86

Wouter quotec

Wouter de Vries

Wouter de Vries

Projectmanager
+31 6 39 82 94 73

36 A6861

Wilko van Gurp

Wilko van Gurp

Sales & Operations Manager
+31 6 82 05 55 07

Klaas Hessel

Klaas Hessel Kramer

Klaas Hessel Kramer

Lead Developer

Lars quotec

Lars Kramer

Lars Kramer

Fullstack developer

Max quotec

Max Hoekstra

Max Hoekstra

Backend developer

Fokke

Fokke de Boer

Fokke de Boer

Backend developer

Jordi Baarssen

Jordi Baarssen

Stagiar Backend developer

Onze werkwijze

#1 Business scan

Wij starten met de business scan. Met de business scan brengen we de huidige processen van jouw bedrijf in kaart en creëren we een onafhankelijk rapport over de huidige situatie.

#2 Adviesrapport

De business scan is de eerste stap naar efficiënter werken. Vanuit daar kijken wij naar mogelijke optimalisaties voor jouw bedrijf. Wij creëren een mock-up, waarin we een schets geven van de optimalisatie.

#3 De presentatie

Wij presenteren de mock-up tijdens een persoonlijk gesprek. Wij nemen jouw feedback mee en na een officiële go, gaan wij aan de slag!

#4 We blijven in contact

Ook tijdens de ontwikkeling van de software op maat blijven we in contact. Periodiek gaan we met elkaar in gesprek en nemen we jouw feedback mee in de realisatie van het eindproduct. Zo blijven we het product testen.

#5 Oplevering

Na een uitgebreide testfase wordt het eindproduct opgeleverd. Jij kunt nu efficiënter, makkelijker en goedkoper werken. Ook na oplevering kun je bij ons terecht. Wij zijn jouw partner in software.

Onze werkwijze Onze werkwijze