Medicalhunt
Medicalhunt banner - Quotec

Medicalhunt

Klantcase

Hoe kunnen we de urenregistratie en urenontrafeling van detachanten digitaliseren en automatiseren binnen Medicalhunt?

Resultaat

  • Urenregistratie applicatie voor detachanten in de zorg
  • Koppeling tussen de applicatie en Salesforce - Tigris
  • Admin omgeving voor het instellen van de urenontrafeling

Medicalhunt is hét medisch detacheringsbureau voor en door zorgprofessionals. Opgericht door twee SEH Verpleegkundigen met het geloof dat de zorg in Nederland beter kan, want iedereen heeft recht op goede zorg. Al meer dan 10 jaar maken zij het verschil in de zorg door als één van de weinigen marktkennis en praktijkervaring met bemiddelingsdiensten te combineren, als medische detachering, werving en selectie, zzp, losse diensten en vakantiewerk.

Bij Medicalhunt ontstond de wens dat hun detachanten eenvoudig en gemakkelijk hun uren moesten kunnen invullen. Daarnaast moest de urenregistratie gekoppeld kunnen worden met Tigris in Salesforce om vanuit daar de data van plaatsingen en kandidaten op te halen. Voor ons geen probleem, wij gingen aan de slag!

/
Case MH - Quotec

#1 De oplossing

De oplossing werd gevonden in een maatwerk web app. De detachanten van Medicalhunt kunnen in deze app eenvoudig hun uren registreren. De app is geheel in de huisstijl van Medicalhunt.

Case MH - Quotec

#2 Eigen admin omgeving

De admin omgeving van Medicalhunt synchroniseert elke 30 minuten met Salesforce, zodat alle actuele kandidaat gegevens en plaatsingen worden opgehaald. Nieuwe kandidaten ontvangen meteen een uitnodiging voor de app.

Case MH - Quotec

#3 Medicalhunt-app

In de app boeken detachanten hun uren op verschillende kostenplaatsen en kunnen ze kilometers en pauzes registreren. Ook is het mogelijk eerder ingezonden urenkaarten terug te zien en loonstroken te downloaden.

Case MH - Quotec

#4 Inzicht in urenkaarten

Via de admin omgeving kunnen ingezonden urenkaarten worden ingezien en worden aangepast. De detachanten ontvangen daarna direct een email dat hun uren zijn verwerkt.

Case MH - Quotec

#5 De verloning

Wekelijks wordt er met één druk op de knop een export gegenereerd volgens de specificaties van Salesforce - Tigris. Tijdens het exporteren wordt op de achtergrond de urenontrafeling automatisch uitgevoerd. Deze export kan in één keer worden ingeladen waardoor de verloning gedraaid kan worden.

/

Een gestroomlijnd proces

De Medicalhunt-app zorgt ervoor dat detachanten op een gemakkelijke manier hun uren kunnen registreren. De app is volledig in huisstijl van Medicalhunt. Doordat de app automatisch wordt gesynchroniseerd met Salesforce, zijn de kandidaat en plaatsing gegevens altijd up to date, waardoor de verloning minder foutgevoelig is.

Case MH Uitgelicht - Quotec
Case Medicalhunt - Quotec

Resultaat om trots op te zijn

De eerste versie van de app is binnen zes weken opgeleverd. Samen met de klant blijven we de app verder optimaliseren om nog meer onderdelen in het proces te optimaliseren. Uiteindelijk moet de optimalisatie ervoor zorgen dat nog meer detachanten kunnen worden bediend met hetzelfde aantal medewerkers.

" "

Quote(c) van onze opdrachtgever

Wij ervaren de samenwerking met Quotec als doortastend, professioneel en zeer prettig. Iedereen binnen Quotec denkt in oplossingen, is proactief en dit heeft een prachtige app in zeer korte tijd tot stand gebracht. Ook na de oplevering zijn de communicatielijnen snel en oplossingsgericht.
Danielle Jamanica Directeur zorg
Logo black f9ccfe9a