Business scan

Business scan

Merk je dat systemen aan vernieuwing toe zijn, maar weet je niet waar je te beginnen? Kunnen handelingen efficiënter, maar is het lastig aan te geven waar en hoe dat kan gebeuren? Vanuit de business scan zetten we samen de stap naar efficiënter werken!

Vraag de business scan aan
RZ2 9900 Ronald Zijlstra

Ontwikkel jouw bedrijf verder

Software moet geen belemmering vormen voor de ontwikkeling en groei van jouw bedrijf. Dat vinden wij bij Quotec. Software op maat vergemakkelijkt elk mogelijk proces, waardoor jouw bedrijf efficiënter, makkelijker en goedkoper kan werken.

Zo werkt de business scan

Quickscan icon

#1 Intake & quickscan

We beginnen met het in kaart brengen van de behoeften. We scannen jouw organisatie, waarna we de organisatiestructuur en de huidige processen in beeld brengen. Vervolgens bekijken we welke (software)systemen momenteel gebruikt worden en stellen we gezamenlijk doelstellingen op.

Interview icon

#2 Interview met de directie en medewerkers

Medewerkers zijn de spil in de organisatie: zij werken dagelijks op de werkvloer en kunnen als geen ander aangeven hoe hun werkzaamheden eruitzien. We gaan samen in gesprek en bepalen met de directie de benodigde managementinformatie. Vervolgens kijken we met de medewerkers naar de huidige systemen en de werkwijze. We vragen naar de gewenste situatie, die we vervolgens uitwerken in de GAP-analyse.

Uitwerking icon

#3 Uitwerking

Op basis van de GAP-analyse die we samen hebben opgesteld, ontwikkelen we een plan van aanpak. Hier ontvang je duidelijke handvatten en concrete actiepunten waar je als organisatie direct mee aan de slag kunt. Ook beschrijven we op welke manier maatwerk software ingezet kan worden en wat dit jouw bedrijf kan opleveren. Het adviesrapport en het mogelijke vervolg bespreken we bij jou op locatie.

Report icon

#4 Gratis advies

Binnen twee weken geven we een onafhankelijk rapport en advies over de relevante processen en informatiestromen van jouw organisatie. Zo weet je welke stappen je kunt nemen en welke mogelijkheden er zijn om efficiënter te gaan werken. Ben jij klaar voor de volgende stap?

Business scan Business scan

Dit levert de business scan op

Benieuwd naar jouw voordelen rondom de business scan? Dit levert je de business scan op!

  • Concreet advies voor het optimaliseren van je bedrijfsprocessen
  • Onafhankelijk rapport over relevante processen
  • Overzicht van informatiestromen van jouw organisatie;
  • Mogelijkheden om efficiënter te gaan werken;
  • Schematische weerkgave (mock-up) als potentieel product